Senteret sitt bannerbilde
Viktig informasjon om Koronaviruset

COVID-19

Kommunens Covid-19-telefon 

Vestvågøy kommune har etablert en telefontjeneste som man kan ringe ved spørsmål om Covid-19: mistanke om smitte, ønske om testing eller spørsmål om vaksine.  Telefonnummeret er 477 53 670.

Covid-19 og Lofotleger AS

Hele Norge er nå under omstilling og store tiltak er iverksatt for å prøve å beskytte oss mot coronaviruset.

På Lofotleger har vi delt oss opp i to grupper som jobber separat fra hverandre. Dette er for å begrense muligheten for at alle blir syke eller satt i karantene samtidig, etter retningslinjer fra Folkehelseinstituttet. Pasienter som trenger timer får dette som vanlig, enten som konsultasjon på legekontoret, eller som video/telefonkonsultasjon. Vi ber våre pasienter unngå personlig oppmøte. 

Møt maks 5 minutter før avtalt tid slik at vi unngår store folkemengder på venterommet. Husk hold avstand, bruk hånddesinfeksjon før og etter besøk, og ta ansvar for deg selv og andre. Vi har også merket opp på venterommet hvilke stoler som ikke skal brukes.

 Jobb og Covid-19

Siste oppdatering om Covid-19 kan man få på Folkehelseinstituttets hjemmeside Her finnes også oppdaterte reiseråd og informasjon om hvem som skal testes for coronarvirussmitte.